keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Edelleen flunssa

Vieläkin flunssa. Huh.
Oli jo parempi tossa välissä, kunnes joku veti peräkkäisinä päivinä tuolla -15 asteessa eka 5,1km ja sitte 5,7km seuraavana päivänä. Koitin vielä käydä uimassa tästä seuraavana, mutta ei tullu mitään... puol tuntia räpiköin väkisin ja kun ei kulkenu niin ei kulkenu... nyt pientä lämpöä ja tuntuu, että olis keuhkoputkentulehdus. Mulla noita ennen ollut tosi paljon, astman kanssa ei kyllä sais kylmässä hengästyä. Mutta kun täällä on niin kivat lenkkimaastot, etten kyenny oleen juoksematta. Ostin vielä tolla uimisreissulla uudet juoksukengät ja nyt olis ihan jumalaton syyhy päästä juokseen niillä, mutta kun ei pysty niin ei pysty... ja nyt täällä on kyllä -27, että ei oo mitään asiaa tonne ulos. Kävellessäkin sattuu hengittää tuolla. 

Ainiin noita joulun tilastoja...

ma 21.12.2015 * 82,4kg
ma 28.12.2015 * 84,9kg
ma 4.1.2016 * 84,00kg

Saatana.

No joulukilot oli siis "odotettavissa", en liikkunut jouluviikolla yhtään ja vedin kyllä ihan kaksin käsin leivonnaisia ja suklaata. Lisäks UV olin viihteellä, kuningas alkoholi ei kyllä sovi painonpudotukseen... kroppa aivan jumissa. Mutta tuo viikon korjaus... -900?? Mitä vittua. Joo toi UV vaikuttaa, mutta toivoin kyllä, että noista joulun +2,5kg olis ollut lähemmäs kaksi kiloa nesteitä... mutta ei, hyvin keräsin pakkasia varten rasvaa ;) 

On tässä sekin, että mulla ei kyllä paino putoa jos alan stressaamaan siitä. En tiedä oletteko te muut huomanneet tällaista? Jos ahdistun vaakapäivästä ja pelkään sitä, niin ei vaan lähde mitään. Vaikka söisin ja liikkuisin samalla lailla kuin muinakin viikkoina (jolloin putoaa). Mulla vaikuttaa mieli ihan sairaasti. 

Ja nyt mulla on ollut ihan hirveet paineet pudottaa painoa. 
Naurettavaa. 

En vaan saa mun päänsisäsiä ajatuksia vaimenemaan tai ahdistusta kaikesta poistumaan. Juokseminen on ollut mulle sellanen nollauskeino myös, mutta pitäis olla se max. -13, että uskaltaisin mennä juoksemaan... ens viikolla pitäisi lauhtua vissiin, toivottavasti siihen mennessä on keuhkot taas iskussa. Ihan syyhyää noi uudet lenkkarit jalassa, kun kävin niillä käveleen pienen lenkin. Nyt naistenvaivojen takia kun en pääse loppuviikolla uimahalliinkaan, vaikka vointi paranisi. Ärsyttää. 

Oon myös päättänyt, että nyt kesällä vedän kyllä sen 10km jossain tapahtumassa. Kuukausi sitten juoksin sellaisia 3,3km - 3,6km lenkkejä. Nyt menee tuo 5,7km jo. Menis varmaan 6km puristamalla kyllä. Enkä ole mitenkään ihmeellisemmin treenannut, 1-3krt viikossa juossut jonkinlaisen lenkin. Äkkiä nousee tuo juoksukunto kyllä. 

Koitan tähdätä tuota 10km aikaan 1h 20min. Mikä on tosi huono aika, joo. Mutta nykyisellä tahdilla siinä menis ehkä se 1h 30 - 1h 40min ja se vasta onkin hidasta. Luin yhden juoksutapahtuman juttuja, ekaan lähtöön jos haluaa niin pitäisi pystyä juoksemaan 3,5min / kilsa... IHAN HULLU TAHTI!!! Tolla mun 1h 20min se olisi 8min / kilsa ja musta se olis jo aika jees. 6min / kilsa olis jo TOSI TOSI hyvä. 

Millasia tapoja teillä on treenata juoksua ja mikä olisi teistä hyvä aika esim juuri kympille?  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti