perjantai 22. tammikuuta 2016

Herkkuja ja -700g

Mitä te syötte "terveellisinä herkkuina"? 

Itselle on tämä kolmikko aika tuttu; eli minttutummasuklaa, cashewit ja Linkosuon valkosipuliruissipsit.  Kaikki ihan sairaan hyviä. 

Tietty Casheweitä ei nyt ehkä ihan litrakaupalla kannata napostella, mutta on ne kyllä hyviä. Ja sopivat vaikka tomaattikeittoonkin lisäsattumiksi! Ihan huippua kamaa.

 

Tumma suklaa mintulla nyt vaan on aika NAM. Minttu on mun lempparimaku mitä tummana saa, toinen hyvä on appelsiini. Eikä tarvii vetää edes koko 100g levyä, että makeenhimo lähtis. Yllättävän pieni määrä riittää sammuttamaan makeanhimon :) 


Ah ruissipsit. Näihin sopii kaikki dipitkin hyvin, mutta toimivat myös pelkästään (ja eipähän tuu dipistä lisäkaloreita). Nimenomaan tää valkosipuli ja Linkosuo on mun lempparit. On olemassa myös toisenmerkkisiä jotain "ruisnachoja" mut musta ne ei oo lähelläkään näin hyviä kun nää Linkosuot. Ja mitä parasta, näitä saa ihan pienissä pusseissa, 150g tai sitten tollasessa isossa 300g pussissa! Varma valinta korvaamaan perussipsit =)


Teettekö itse terveellisiä herkkuja, vai ostatteko vastaavia kaupoista? Itse pitäis taas opetella tekemään niitä banaanikananmunalättyjä. :) 

Ainiin ja tänään vaakapäivä, 81kg! Olisi voinut olla vähemmänkin, mutta oon kyllä tuohonkin tosi tyytyväinen :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti