keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Synkkää

Se ois päivää vaille 2 kuukautta viime päivityksestä. Huh huh. Ja paino ei muutu mihkään. Ollut sen viimesen 2kk sen 78-79kg. Ei liiku. 


Alimmillaan oli jo 77.9kg. 

Helmikuun jaksoi vielä yrittää, mutta pakko tunnustaa, että nyt maaliskuussa on tullut syötyä ihan vitun huonosti ja mitä sattuu. Mitä hyötyä on syödä terveellisesti, jos on kuitenkin päivästä toimeen sama läski. 


Salillakin kävin muutaman kerran tossa ja siellä infrapunasaunassa. Se on kyllä kanssa yks mainostajien kusetus. Tuleehan siellä kuuma, ei siinä. Mutta kun lappu saunan ulkopuolella lupaa että teho on sama kun 10km lenkillä ja että paranee kaikki suunnilleen aknesta syöpään niin huh huh :D Ja että "hikoilet 3-4 kertaa enemmän kuin normaalissa saunassa" öö nope. Normaalissa saunassa oikeesti hikoon, tuolla en oo vielä kertaakan hionnu yhtään. 


Tekis mieli vaan vetää joka päivä Arnoldseja. Jos kaikki mun effortit tuottais ees pientä tulosta, ei olis näin paska olo. Mutta kun se vitun paino ei liiku mihinkään. Niin ihan sama. Tai en haluais olla sillee, että ihan sama. Koska ei se mulle oo. Ylipaino aiheuttaa mulle tosi paljon ahdistusta ja paskaa oloa. Ja nyt tuntuu etten voi sille mitään, että oon loppuelämäni vaan väkisin läski. Sillä on ylivoimanen ote musta. Ahdistaa. En kai oo ansainnut sitten fittiä kroppaa, joudun kärsimään koko loppuelämän. Mitä järkee. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti